MAGAZINE
(+40)371491708
RO

Brandurile Charmé: alege trăirea de care ai nevoie

Home » Blog » Brandurile Charmé: alege trăirea de care ai nevoie
29.11.2019

 

O femeie ca tine merită să se simtă specială în pielea ei, indiferent ce alege să poarte, iar brandurile Charme te ajuta sa alegi trairea de care ai nevoie. Feminitatea se află în esenţa ta, în felul în care îi zâmbeşti cuiva la prima oră. Eşti puternică şi completă de când deschizi ochii dimineaţa, iar brandurile Charmé sunt acel ceva #overthetop în viaţa femeii extraordinare care ești. Fiecare brand de pe site-ul nostru îţi spune povestea altfel, dar e tot povestea ta. Fiecare model e un capitol captivant al aventurii în care porneşti zilnic.  Fiecare articol te aduce în starea de spirit potrivită pentru ce îţi propui să realizezi.

 

 

Alege trăirea de care ai nevoie, pentru că o femeie ca tine merită şi punct!

 

Vei ştii de la început ce tip de lenjerie îţi transmite optim starea. Va fi irezistibilă de la prima vedere. Cu toate astea, noi am selectat cele mai în vogă brand-uri din lume, două dintre ele în exclusivitate în România, ca să ai de unde alege produse premium, pentru trairea de care ai nevoie in fiecare zi. 

 

 

 

 

 

 

Aubade Paris – arta franţuzească de a (te) iubi

 

 

Aubade domină scena lenjeriei de lux încă din anii ’50 şi pune accent pe tradiţia seducţiei. Materialele sunt concepute pentru a-ţi urmări forma, ca o a doua piele. Detaliile sunt realizate meticulous, dezvăluind un efect vizual sofisticat. Este un brand care se învârte în jurul filosofiei iubirii – neaşteptată şi misterioasă, la fel ca tine. Trăiește emanciparea trupului, în pas cu gândirea ta modernă şi exprimă-ţi dorinţa de frumuseţe absolută.

 

 

 

 

 

 
 
 

 

Maison Lejaby  - respectă-ţi trupul

 

 

Tot un brand cu tradiţie, Maison LeJaby a fost creat în anii ’30 la Lyon, de către marii corsetieri ai vremii. Încă impune standardul când vine vorba de materialele nobile şi tăieturile impecabile ale lenjeriei intime. Liniile vestimentare prind viaţă dincolo de timp, cu toate că reinventează stilul modei curente  în concordanţă cu meşteşugul tradiţional. Sutienele devin un puzzle creat din 33 de piese, la care pricepem rafinamentul de la o singură privire. Respectă-ţi trupul, fiindcă el îţi adăposteşte sufletul frumos.

 

 

Else – fii înălţătoare zilnic


Else a devenit în 10 ani unul dintre brand-urile de top din Istanbul,  făcut de femei -  pentru femei. Piesele versatile conferă o aură înălţătoare vieţii tale de zi cu zi, fie că le alegi ca fundaţie pentru outfit-ul tău sau le pui în evidenţă fără nimic deasupra.  Îţi oferă forţă prin delicateţe. Eşti o tipă ancorată în prezent şi viitorul îţi surâde, iar articolele îţi întregesc aura autentică.  Lasă să se vadă că eşti o femeie cu principii puternice, de la prima purtare a lenjeriei.  Crede-ne, se vede că ai fost creeată să porţi something “else”.

 

 

 

 

 

Bluebella – fă luxul  accesibil

 

 

Conceptul Bluebella a luat fiinţă din nevoia arzătoare de fashion. Gândite pentru muzele luxului, colecţiile brand-ului englezesc te vor umple de o sexualitate debordantă. Redefineşte senzualitatea într-o lenjerie modernă, chiar futuristă. Astfel de piese nu trebuie uitate în sertar pentru ”acel moment special”, ci trebuie preţuite mai des, pentru forţa care o atrag şi o emană. Materialele neobişnuite te vor inspira să  cutezi mai mult în a trăi fiecare zi ca şi cum ar fi cea mai înflăcărată de până acum.

 

 

 

 

 

 

 

 

Underprotection – Vegan approved!

 

 

Cel mai eco friendly brand de lenjerie din Danemarca a reuşit să schimbe lumea în mai bine şi să te facă să arăţi #hotashell  în tot acest timp. Colecţiile semnate Underprotection sunt „vegan approved”, produse din materiale recliclate sau bumbac organic, pentru feminista căreia îi pasă ce poartă. Frumuseţea aurei tale stă în inteligenţă şi în aprecierea mediului înconjurător. Tu eşti schimbarea  pe care o caută lumea, iar în timp ce te preocupă ideile mari, ai un şarm care te pune în centrul atenţiei de fiecare dată când vorbeşti. Crede mereu în tine, crede că ai #charme.

 

Telefon
(+40)371491708
Adresa de email
sharara@gittanos.ro
FacebookTwitterInstagramYoutube